- Активні компоненти
- Пептиди та амінокислоти
- Зволожувачі
- Вітаміни та антиоксиданти
- Ензими / пребіотики
- Косметичні основи (бази)
- Емульгатори
- Гелеутворювачі та загусники
- ПАРи, Со-ПАРи, солюбілізатори
- Консерванти
- Екстракти
- Кислоти
- Силікони та емоленти
- УФ-захист
- Дезодоранти
- Інші компоненти
- Активні комплекси
Високоефективний комплекс для догляду за шкірою повік. Легко проникає у шкіру, усуває запалення, темні кола, набряки, зморшки.
Ензимний ексфоліант, що м'яко очищає шкіру і усуває відмерлі клітини. Омолоджує, вирівнює, розгладжує зморшки, насичує шкіру киснем.
Розробка французьких косметологів, спрямована на боротьбу із надмірною жирністю шкіри. Діючи на причину гіперсебореї, компонент усуває жирний блиск, звужує пори, зменшує запалення.
Активний інгредієнт, що запобігає випаданню волосся, а також прискорює його зростання і покращує зовнішній вигляд. Використовується в профілактичних та лікувальних цілях.
Активний інгредієнт для шампунів проти лупи, що використовується найвідомішими світовими брендами. Він ефективно бореться з грибком, усуває прояви себореї та запобігає появі лупи.
Сфера використання:
Сонцезахисна косметика.
Декоративна косметика.
Засоби догляду за шкірою.
Засоби догляду за волоссям.
Кошти для ванн.
Засоби особистої гігієни.
Косметичні властивості:
Є бустером.
Має зволожуючі властивості.
Чинить пом'якшувальну дію.
Хороший розчинник.
Підсилює дію активних інгредієнтів та консервантів.
Покращує розчісування волосся, кондиціонує, допомагає утримувати вологу у волоссі.
Пом'якшує, зволожує, підвищує стабільність продукту, є природним розчинником.
Запатентований комплекс, що омолоджує шкіру та усуває сліди втоми. Розгладжує навіть глибокі зморшки, заповнюючи їх ізсередини.
Ефективний омолоджуючий актив, що скорочує зморшки у трьох вимірах. Сприяє синтезу колагену та повертає шкірі пружність.
Комплекс колагеноутворюючих пептидів, що надає виражену омолоджуючу дію. Зморшки стають помітно менше, а шкіра набуває свіжості та сяйва.
Інноваційний актив, здатний замінити скальпель хірурга. Він стимулює вироблення еластину та відновлює тургор шкіри, перешкоджаючи її обвисанню.
Прекрасний компонент для догляду за губами, надає об'єму, розгладжує зморшки та оберігає губи від передчасного старіння.
Ефективно бореться з набряками та мішками під очима, має значну освітлювальну дію, зменшує темні кола.
Емульгатор нового покоління виготовлений з оливкової олії. Родична шкіра, ефективно зволожує її. Підходить для створення дуже рідких емульсій.
Ефективний засіб від судинних зірочок, темних кіл під очима, ламкості судин. Він швидко усуне прояви куперозу та зміцнить шкіру.
Простий у застосуванні і дуже ефективний компонент для дитячих засобів для догляду, а також для проблемної та сухої зрілої шкіри.
Може використовуватися як для хімічного пілінгу, так і як ефективний щоденний очищувальний засіб, залежно від дозування.
Допоможе усунути комедони та вугровий висип, зволожити шкіру, зняти запалення. У засобах волосся регулює жирність коренів.
Сфера використання:
Креми, лосьйони.
Тоніки, сироватки, молочко.
Засоби догляду за волоссям.
Кошти для ванної та душу.
Засоби інтимної гігієни
Косметичні властивості:
Має 100% природне походження.
Ефективно пригнічує ріст різних бактерій, грибків, дріжджів, плісняви.
Сумісний із широким спектром косметичних компонентів.
Не дратує і не пошкоджує шкіру.
Зволожує, кондиціонує.
Ідеально підходить для всіх типів емульсій, що містять водну фазу.
Простий у застосуванні.
Натуральний косметичний компонент, консервант нового покоління, зволожує та відновлює мікробіом шкіри.
Є ефективним засобом проти мімічних зморшок та безпечною альтернативою уколам ботоксу. Він не токсичний, гіпоалергенний, підходить для будь-якого типу шкіри.
Ефективний компонент для догляду за тонус, що втратила, і пружність зрілою шкірою.
Джерело поживних мінеральних речовин для шкіри. Він захищає, живить, зволожує шкіру, повертає їй еластичність та пружність, покращує колір обличчя.
Ефективно позбавляє від висипу вугрів, завдяки впливу на саму причину виникнення вугрів. За лічені дні він поверне шкірі красу та доглянутий вигляд.
Complexe hydratation intense – комплексний активний компонент, що надає неперевершену зволожуючу дію, що стимулює вироблення колагену. Омолоджує, зволожує, видаляє дрібні зморшки.
Синтетичний консервант, що має широкий спектр дії щодо патогенної мікрофлори. Один з небагатьох схвалених органом сертифікації Ecocert.
Активний концентрат, що чинить антицелюлітну дію. Виводить токсини, зайву воду та відновлює пружність шкіри. Покращує мікроциркуляцію.
Консервант широкого діапазону дії, ефективний у будь-якому середовищі. Особливо рекомендується для консервування засобів із високим вмістом протеїнів.
Має потужну омолоджуючу та протекторну дію. Повертає шкірі сяйво, еластичність та молодість.
Відновлює структуру волосся та шкіри, зволожує, має підтягуючий ефект, загоює дрібні тріщини та ранки та розгладжує зморшки.
Кладезь корисних для шкіри речовин. Воно пом'якшує, зволожує та живить шкіру, волосся та нігті, надає волоссю блиску, а шкірі – пружність.
Інтенсивно доглядає шкіру, знімає подразнення, запобігає появі прищів, а також м'яко очищує шкіру, стягує пори.
Є активним антивіковим компонентом, який зволожує шкіру, надає їй пружності, усуває мімічні зморшки та підтягує овал обличчя.
Активний компонент для косметики, що надає шкірі сяйва, рівний тон, що матує та тонізує її.
Стимулює кровообіг, зміцнює стінки судин, активізує синтез колагену, вирівнює тон шкіри.
Зміцнює волосся від самого коріння, миттєво відновлює його структуру, роблячи слухняним і еластичним. Може застосовуватись для зміцнення нігтів.
Сприяє зміцненню шкіри, стимулює вироблення колагену та еластину, зміцнює судини та виводить зайву рідину з організму, зменшуючи набряки.
Має спрямований вплив на тканини, зміцнюючи шкіру та сприяючи виведенню токсинів, зайвої рідини та розщепленню жиру.
Активний комплекс від гіперпігментації швидко і м'яко усуне ластовиння та пігментні плями, захистить шкіру від сонячних променів і надасть тонізуючу дію.
Екстракт перцю стручкового на оливковій олії є високоефективним антицелюлітним засобом. Він також сприяє зміцненню та росту волосся, тонізує шкіру, робить її пружною.
Екстракт Гінкго білоба на оливковій олії має антиоксидантну, омолоджуючу, підтягуючу та відбілюючу дію. Також він зміцнює волосся та нігті, надає антицелюлітну дію.
Екстракт прополісу на оливковій олії – прекрасний заспокійливий та антибактеріальний компонент, що пом'якшує, живить, захищає шкіру від факторів зовнішнього середовища.
Екстракт кореня кульбаби на оливковій олії має протизапальну, відбілюючу дію. Омолоджує шкіру, стимулює вироблення колагену, сприяє розгладжуванню дрібних зморшок.
Екстракт насіння моркви на оливковій олії надає тонізуючу та захисну дію на шкіру, зволожує та живить її, повертає здоровий колір обличчя, робить засмагу більш рівним та стійким.
Екстракт пасифлори на оливковій олії допомагає пом'якшити шкіру, впоратися з подразненнями та запаленнями, зволожує та омолоджує шкіру.
Екстракт розмарину на оливковій олії застосовується для широкого спектру засобів для шкіри та волосся. Він також добре загоює рани та виразки, є міорелаксантом.
Екстракт грейпфрута на оливковій олії має омолоджуючу дію, робить шкіру пружною та еластичною, злегка відбілює, стягує пори.
Сфера використання:
- Гелі для душу.
- Шампуні та кондиціонери для волосся.
- Пінки для вмивання.
- Піни для ванних кімнат.
- Рідкий крем-мило.
- Тверді мила.
- Креми та піни для гоління.
- Очищувальні засоби.
- Засоби для догляду за шкірою.
- Фарби для волосся.
Косметичні властивості:
Підтримує дію основного ПАР у шампунях, гелях для душу та інших піноутворюючих продуктах.
- Підвищують в'язкість, що дозволяє створювати непрозорі густі продукти.
- Створює густу стійку піну.
- Емульгує та стабілізує водні склади.
- Збільшує миючу здатність.
- Має здатність робити препарат перламутровим.
- У милі може збільшити аромат, блиск і запобігти появі білого нальоту (гниття).
- Дозволяє зменшити кількість натрію хлориду (кухонної солі), необхідного для регулювання в'язкості в кінцевій формулі.
- Має відмінні очищаючі здібності (захоплює бруд, жир і ефективно видаляє їх зі шкіри і волосся).
- Надає волоссю блиску та шовковистості.
- Пом'якшує волосся та шкіру.
Використовується в косметиці, коли необхідні його густі, піноутворюючі, стабілізуючі якості та непрозора текстура.
Сфера використання:
Тональні креми.
Рідкі тіні для повік.
Рум'яна.
Губна помада.
Дезодоранти.
Засоби для гоління.
Парфумерія.
Косметичні властивості:
Добре розтікається.
Вбирається в шкіру, не залишаючи жирної плівки, скорочує жирність у кремах, сироватках, бальзамах та оліях.
Попереджає пересушування шкіри при використанні спиртовмісних компонентів.
Пом'якшує та живить шкіру.
Закріплює аромат.
Сприяє рівномірному розподілу кольорових пігментів.
Добре поєднується з будь-якими активами, консервантами, емульгаторами, легко вводиться навіть у в'язкі емульсії.
Емолент, закріплювач запахів, солюбілізатор, база для парфумів
Інгредієнт, який може використовуватися як соемульгатор, а також як зволожуючий, підтягуючий і омолоджуючий компонент.
Фермент рослинного походження. Він чудово відбілює шкіру, відлущує мертві клітини та сприяє омолодженню.
Повністю рослинного походження, сприяє зростанню та відновленню волосся, покращує стан шкіри.
Використовується для загущення та покращення стабільності емульсій. Додатково надає пом'якшувальну та кондиціональну дію, посилює піноутворення.
Сфера використання:
Зволожуючі засоби – тоніки, креми та маски.
Доглядова косметика для шкіри 30+.
Дитяча косметика.
Кошти від акне.
Активні сироватки.
Бальзами для губ.
Антивікові засоби.
Косметика до та після відвідин солярію.
Декоративна косметика.
Косметичні властивості:
Чинить антивікову дію (омолоджує шкіру).
Допомагає гідратації організму.
Прискорює процеси регенерації шкіри.
Живить шкіру, підвищує її пружність та еластичність.
Усуває сухість, повертає здоровий вигляд та сяйво.
Виконають захисну функцію.
Полисахарид сімейства глюкозаміногліканів. Синтезується в організмі людини та бере участь у багатьох біологічних процесах. Головна функція – регулювання водного балансу.
Забезпечує доставку вологи у глибокі шари шкіри, регулює водний баланс, активізує роботу клітин та регенерацію тканин.
Має антиоксидантну активність, розгладжує дрібні зморшки, сприяє зволоженню та стимулює кровообіг.
Сприяє зволоженню шкіри, має антибактеріальну та регенеруючу дію, забезпечує миттєвий ефект ліфтингу.
Є чудовою основою для бальзамів та кремів, надає легку текстуру засобам, які легко наносяться та добре вбираються. Підвищує стабільність емульсій як со-емульгатор.
Стимулює активну регенерацію клітин, має антибактеріальну дію, знімає запалення і свербіж, надає лікувальну дію.
Ефективний зволожуючий компонент, що надає відновлюючу та регенеруючу дію. Зменшує рубці, загоює сонячні опіки.
Є відмінним стимулюючим активом, допомагає боротися з темними колами та набряками навколо очей, надає антицелюлітну дію та прискорює ріст волосся.
Сфера використання:
Сонцезахисна косметика.
Відбілюючі засоби.
Зубні пасти.
Дезодоранти.
Мило ручної роботи.
Мінеральна косметика.
Косметичні властивості:
- Природний відбілювач.
- Сонцезахисний компонент.
- Розбавляє колір пігменту для досягнення потрібного тону у косметиці.
- Має чудові покриваність, блиск і відбивну здатність.
- Чи не поглинається шкірою.
- Є сильним антибактеріальним засобом.
Є ідеальним засобом для сухої та обвітреної шкіри, але підійде і для інших типів шкіри, у тому числі для проблемної. Пом'якшує шкіру та захищає її від зовнішніх впливів.
Є відмінним пом'якшуючим і відлущуючим засобом, часто використовується в масках для обличчя, оскільки пом'якшує поверхневий шар шкіри.
Є ефективним засобом від вугрового висипу, має антибактеріальну та протизапальну дію, не має побічних ефектів.
Має сильну антиоксидантну дію, омолоджує шкіру, звужує пори та сприяє загоєнню слідів від акне.
Найнатуральніший з консервантів. Він гіпоалергенний, ефективний у лужному та кислому середовищі. Ідеальний для дитячої косметики.
Найнатуральніший з консервантів. Він гіпоалергенний, ефективний у лужному та кислому середовищі. Ідеальний для дитячої косметики.
Повністю натуральний активний компонент, що стимулює вироблення еластину та гіалуронової кислоти. Зволожує, повертає пружність і тонус шкірі, що в'яне.
Відмінний ранозагоювальний засіб, що має протизапальний і в'яжучий ефект, не вбирається, не завдає шкоди шкірі, не вступає в реакцію з клітинами.
Мінеральний компонент, що використовується в косметиці для регуляції вологості, не позбавляє шкіру її природного компонента – шкірного сала (себуму), а просто вбирає його надлишок, зберігаючи всі захисні функції шкіри.
Має не тільки емульгуючі, а й кондиціонуючими властивостями. З ним легко створити бальзам-кондиціонер або легкий флюїд для шкіри та волосся.
Активний компонент, що забезпечує пом'якшувальну та зволожуючу дію. Він знімає роздратування, розгладжує дрібні зморшки та повертає шкірі здорове сяйво.
Сфера використання:
Креми для рук, тіла, ніг, обличчя.
Кошти для волосся.
Дитячі косметичні засоби.
Антивікові емульсії.
Захисна косметика.
Бальзами та помади для губ.
Пілінги, скраби.
Пом'якшувальні засоби для огрубілої шкіри.
Масажні суміші.
Демакіяж.
Косметичні властивості:
Універсальна основа для помад, скрабів, бальзамів, кремів.
Активно пом'якшує шкіру, що огрубіла (п'ятки, лікті, мозолі).
Захищає від морозу та вітру.
Сприяє кращому розподілу на шкірі активних компонентів.
Запобігає втраті вологи, утворюючи на шкірі та волоссі тонку плівку.
Усуває кінчики волосся, що січуться.
Покращує зростання вій та брів.
Легко видаляє макіяж.
Хороша основа для масажу.
Чудовий носій косметичних активів.
Активно пом'якшує шкіру, що огрубіла, захищає від втрати вологи і від зовнішніх впливів, покращує зростання брів і вій.
Ідеальний для стабілізації таких нестійких речовин, як вітамін С, захищає активи від руйнування в процесі зберігання, усуває неприємний запах.
Це речовина рослинного походження, що має відмінний відбілюючий ефект. Ефективно проти пігментних плям будь-якого походження, у тому числі проти ластовиння та вікових плям.
Сфера використання:
Гелі та шампуні, у тому числі для немовлят.
Піни для ванних кімнат.
Рідке мило.
Гелі та пінки для обличчя.
Кошти для інтимної гігієни.
Косметичні властивості:
М'яко впливає, не дратує шкіру.
Відновлює та підтримує гідроліпідний бар'єр.
Пом'якшує миючі косметичні формули.
Підвищує сумісність шкіри з ПАР.
Добре загущує косметичні засоби.
Екологічна, біорозкладна.
Пом'якшуюча поверхнево активна речовина, що робить шкіру більш толерантною до інших компонентів косметичного засобу. Підходить навіть для дитячої та дуже чутливої шкіри.
Застосовується скрізь, де потрібна особлива прозорість. Крім того, він забезпечує стабільну піну і легко вводиться у будь-які рецептури.