- Активні компоненти
- Пептиди та амінокислоти
- Зволожувачі
- Вітаміни та антиоксиданти
- Ензими / пребіотики
- Косметичні основи (бази)
- Емульгатори
- Гелеутворювачі та загусники
- ПАРи, Со-ПАРи, солюбілізатори
- Консерванти
- Екстракти
- Кислоти
- Силікони та емоленти
- УФ-захист
- Дезодоранти
- Інші компоненти
- Активні комплекси
Дозволить швидко приготувати корисний засіб навіть новачкові. Повністю натуральний склад та просте застосування робить її ідеальним засобом для домашньої косметики.
«Зелений» емульгатор, що має матуючу і зволожуючу дію. Дозволяє створювати стабільні, повітряні, білі емульсії. Підходить для жирної та проблемної шкіри.
Розфасована у герметичні пластикові банки. Незамінний при виготовленні мила, шампуню та ін.
Відбілюючий актив, ефективний щодо пігментних плям. Вирівнює тон шкіри, повертає їй сяйво та свіжість.
Незамінний компонент антивікової косметики, що надає регенеруючу та розгладжуючу дію, що покращує колір обличчя та зберігає пружність шкіри.
Унікальний склад допомагає захистити, зміцнити волосся, робить його шовковистим і блискучим, допомагає в боротьбі з лупою, живить шкіру голови.
Актив, що надає вираженій зволожуючу, ранозагоювальну, заспокійливу та антисептичну дію. Підходить для будь-якого типу шкіри.
Незамінний при ушкодженнях шкіри, сонячних опіках. Він зволожує та живить шкіру, уповільнює старіння, сприяє регенерації.
Активно бореться з причинами появи акне – зайвим виробленням шкірного сала та розмноженням бактерій. Ефективний у шампунях від лупи.
Протеїн шовку – це актив, що має відмінні зволожуючі властивості, помітно пожвавлює шкіру та активує процеси відновлення.
Медовий зволожувач, що показує ефект, вдвічі кращий порівняно з гліцерином. Зволожує і пом'якшує шкіру і волосся, посилює блиск волосся, бореться з кінчиками, що січуться.
Унікальний омолоджуючий інгредієнт, що впливає на шкіру зсередини та відновлює пошкоджені стовбурові клітини.
Консервант має активність щодо будь-яких бактерій, грибів і дріжджів. Він простий у використанні і надовго захистить ваш продукт від псування.
Є хорошим піноутворювачем, може використовуватися моно варіанті. Підходить для чутливої та дитячої шкіри.
Це ідеальний компонент для приготування міцелярної води, що є дуже м'якою поверхнево активною речовиною.