Сфера використання:
Гелі та шампуні, у тому числі для немовлят.
Піни для ванних кімнат.
Рідке мило.
Гелі та пінки для обличчя.
Кошти для інтимної гігієни.
Косметичні властивості:
М'яко впливає, не дратує шкіру.
Відновлює та підтримує гідроліпідний бар'єр.
Пом'якшує миючі косметичні формули.
Підвищує сумісність шкіри з ПАР.
Добре загущує косметичні засоби.
Екологічна, біорозкладна.
Пом'якшуюча поверхнево активна речовина, що робить шкіру більш толерантною до інших компонентів косметичного засобу. Підходить навіть для дитячої та дуже чутливої шкіри.
Сфера використання:
Рідкі, сухі та тверді шампуні.
Мильна плитка для душу.
Гелі для душу.
Піни для ванних кімнат.
Скраби для тіла.
Рідке мило.
Піни для гоління.
Бомбочки та солі для ванн.
Засоби для демакіяжу.
Дитяча миюча косметика.
Косметичні властивості:
Прекрасно піниться у воді будь-якої жорсткості.
Створює щільну рясну піну.
Залишає шовковисте відчуття на шкірі.
Підходить для чутливої шкіри.
Не пересушує шкіру та волосся, не вимиває кератин із волосся.
Має кондиціонуючу властивість, покращуючи розчісування волосся.
Легко поєднується з іншими неіоногенними та амфотерними ПАР.
Ефективний навіть у низьких концентраціях та економічний у використанні.
Кокоіл натрію (CSI) – поверхнево активна речовина аніонного типу, м'яко та делікатно очищає навіть чутливу шкіру.
Сфера використання:
Пінки для вмивання.
Засоби для зняття макіяжу.
Очищаючі лосьйони для сухої та зрілої шкіри.
Дитячі засоби для ванн та душу.
Шампуні для пошкодженого, фарбованого волосся.
Сухі шампуні (зволожуючий компонент).
Піни для ванних кімнат.
Кондиціонери для волосся.
Засоби для гоління та депіляції.
Кошти для інтимної гігієни.
Рідке мило
Зубні пасти.
Косметичні властивості:
Відрізняється чудовим піноутворенням.
Створює м'яку стабільну піну.
Знижує дратівливу дію агресивних ПАР.
Має хороші кондиціонуючими властивостями.
Підтримує цілісність ліпідного шару шкіри та її захисні функції.
Надає шкірі м'якість та шовковистість.
Дбайливо очищає шкіру та волосся від бруду та надлишку шкірного сала.
Має антиоксидантні та легкі бактерицидні властивості.
Добре сумісний з катіоноактивними ПАР.
Створює на шкірі гладку гігроскопічну плівку, яка запобігає випаровуванню вологи, перешкоджає пересиханню шкіри.
Не викликає алергічних реакцій.
М'який натуральний ПАР на основі амінокислоти L-глутаміну, безпечний, біорозкладний, не містить консервантів.
Є хорошим піноутворювачем, може використовуватися моно варіанті. Підходить для чутливої та дитячої шкіри.
Це ідеальний компонент для приготування міцелярної води, що є дуже м'якою поверхнево активною речовиною.
ПАР рослинного походження, що пом'якшує дію інших речовин на шкіру, а також володіє кондиціонуючими та антистатичними властивостями.