Сфера використання:
Мило.
Креми.
Маски для обличчя.
Помади та бальзами для губ.
Лікувальні мазі.
Масажні суміші.
Свічки.
Косметичні властивості:
Пом'якшує суху та огрубілу шкіру.
Чинить бактерицидну дію.
Захищає шкіру від несприятливих впливів довкілля.
Відбілює пігментні плями.
Усуває вугровий висип та запалення шкіри.
Має здатність загущати креми та бальзами, як і звичайний віск.
Тонкий лист воску з видавленими на ньому осередками. Використовується як декор для мила, для виготовлення свічок. У косметиці має пом'якшувальні та протизапальні властивості.
Сфера використання:
Сашкові.
Декор для гелевих прозорих свічок та мила.
Трав'яні суміші для ванн.
Солі та бомби для ванн.
Очищаючі лосьйони та тоніки.
Рожева вода (косметичний лід).
Скраби та пілінги.
Декоративний наповнювач для пакування мила та іншої косметики.
Сировина для мацератів та гідролатів.
Трав'яний чай.
Косметичні властивості:
Бутони троянд у косметичних засобах сприяють покращенню кольору обличчя та зволоженню шкіри.
Відвар троянд вирівнюють тон шкіри, запобігають утворенню дрібних зморшок.
У вигляді чаю підвищують імунітет, допомагають нормалізувати сон, зменшити рівень поганого холестерину.
Аромат троянд допомагає легше переживати стресові ситуації, стимулює творчий та інтелектуальний розвиток.
Сухі бутони дозволяють створювати візуально привабливі продукти та елементи декору.
Надають милу оригінального вигляду та індивідуальності, можуть бути використані в саші та трав'яних чаях, а також як сировина для виготовлення гідролату.
Сфера використання:
Скраби та пілінги для обличчя.
Скраби для тіла.
Антицелюлітні маски та обгортання.
Мило ручної роботи.
Масажні суміші.
Бомбочки для ванн.
Косметичні властивості:
Очищає, відлущує ороговілі клітини.
Тонізує шкіру.
Сприяє кращому проникненню активних речовин.
Покращує живлення клітин киснем.
Виводить токсини.
Покращує кровообіг та обмінні процеси.
Вирівнює шкіру, покращує її структуру.
Регулює жирність шкіри.
Чинить антицелюлітну дію.
100% натуральний продукт, має очищаючі та тонізуючі властивості. Покращує обмін речовин, дихання клітин, сприяє усуненню целюліту.
Є чудовим засобом декору для мила, ароматизації приміщень, а також для додавання до чаю. Він має тонізуючу дію, ніжно відлущує шкіру.
Пелюстки волошки - не тільки прекрасний декор для мила ручної роботи, але і інгредієнт для бомб, трав'яних сумішей (саші), м'яких гомажей.
Ефективний засіб для омолодження шкіри та захисту від передчасного старіння. Використовуються в скрабах, масках, милі та іншій косметиці.
Ефективно очищає, живить шкіру, робить її пружною та еластичною. Надовго усуває жирний блиск та регулює рівень зволоженості шкіри.
Сфера використання:
Креми для обличчя та тіла.
Лосьйони.
Косметика для ванн.
Ванни для тіла та ванни для рук/ніг.
Мила.
Антицелюлітні засоби.
Скраби та пілінги.
Косметичні властивості:
Відновлює та зміцнює шкіру.
Очищає та зволожує епідерміс.
Живить мікроелементами.
Пом'якшує, розслаблює та заспокоює шкіру.
Чинить загоювальну дію.
Виводить токсини.
Стимулює мікроциркуляцію.
Чинить антисептичну дію.
Запобігає передчасному старінню.
Унікальний природний продукт, що застосовується при різних шкірних захворюваннях, а також для омолодження та підтримки тонусу шкіри та всього організму.
Безпечна заміна миючим засобам на 100% природного походження. Не викликають алергії та подразнення, мають антибактеріальний ефект.
Компонент рослинного походження, що загущує та стабілізує емульсії. Ідеальний для декоративної косметики, не комедогенний.
Сфера використання:
Як губка для миття посуду
У миловарі навчилися заливати люфу в мило. Таким чином, виходить мило із мочалкою.
Мило з мочалкою має ті ж властивості, що і звичайна мочалка з люфи.
Люфа в мильній основі - це 2 в 1. Немає необхідності намилювати мочалку, вона дає прекрасну піну та аромат за рахунок додавання ефірних олій.
Косметичні властивості:
- Стимулює лімфо- та кровообіг.
- Видаляє шар відмерлих клітин.
- Відкриває пори та насичує шкіру киснем.
- Прискорює процес регенерації клітин.
- Чудово сприймається шкірою.
- Зволожує епідерміс, підвищує його еластичність.
- Є чудовою профілактикою целюліту.
- Покращує поглинання епідермісу вітамінів і корисних речовин масел, що входять до складу мила.
- Заспокоює та пожвавлює шкіру.
Люфа - це губка, подібна до мочалки, виготовлена з волокнистої маси особливого сорту гарбузів.
Сфера використання:
- Засоби для догляду за шкірою.
- Скраби та пілінги.
- Гелі для душу.
- Крем-скраб.
- Зубні пасти.
- Шампуні.
- Мило ручної роботи.
- Очищувальні лосьйони.
- Засоби для вмивання.
Косметичні властивості:
Делікатно очищають шкіру.
- Роблять шкіру м'якою та шовковистою.
- Захищають та живить.
- Володіють відмінними властивостями, що відлущують.
- Освітлюють шкіру та зубну емаль.
- Дбайливо доглядають за шкірою обличчя, шиї та зони декольте.
Натуральний продукт використовується як скрабуючий елемент. М'яко та ефективно відлущує омертвілі клітини шкіри, захищає, живить, освітлює.
Сфера використання:
- Засоби для догляду за шкірою.
- Скраби та пілінги.
- Гелі для душу.
- Крем-скраб.
- Зубні пасти.
- Шампуні.
- Мило ручної роботи.
- Очищаючі лосьйони.
- Засоби для вмивання.
Косметичні властивості:
Делікатно очищають шкіру.
Роблять шкіру м'якою та шовковистою.
Захищають та живить.
Володіють відмінними властивостями, що відлущують.
Освітлюють шкіру та зубну емаль.
Дбайливо доглядають за шкірою обличчя, шиї та зони декольте.
Натуральний продукт використовується як скрабуючий елемент. М'яко та ефективно відлущує відмерлі клітини шкіри, живить, захищає, освітлює шкіру.
Сфера використання:
Креми та бальзами для обличчя та тіла.
Маски для шкіри та волосся.
Гелі та скраби для обличчя та тіла.
Шампуні.
Емульсії.
Тверді та рідкі мила.
Декоративна косметика (пудри, тіні, рум'яна).
Солі та бомби для ванн.
Косметичні властивості:
М'яко очищує шкіру.
Тонізує, пом'якшує.
Надає шкірі здорового, свіжого вигляду.
Сприяє звуженню підшкірних капілярів.
Має властивості м'якого пілінгу.
Знімає запалення та прояви алергічних реакцій.
Заспокоює шкіру.
Насочує епідерміс мінеральними речовинами та вологою.
Покращує кровообіг та стимулює обмінні процеси у тканинах.
Розгладжує дрібні зморшки.
Надає косметичним засобам гарного кольору – від блідо-рожевого до насичено-фіолетового.
Використовується у косметичних засобах для всіх типів шкіри.