Lumiskin™ (Люміскін)
Оптові знижки
| Кількість (від) | Ціна |
|---|---|
Кількість
Доставка по Києву та Україні по поштових операторів.
Самовивіз за адресою:
м. Київ, пр-т Лобановського 9/1
Оплата при отриманні або банківською карткою ПриватБанк
Caprylic/Capric Triglyceride – Diacetyl Boldine
Франція
Опис
Lumiskin – каприловий тригліцерид, що є активним відбілювачем та пом'якшувачем шкіри. Основною речовиною компонента є діацетилболдин (DAB), отриманий з кори чилійського дерева больдо. Він інгібує ензим тирозиназу, що забезпечує вироблення меланіну, тим самим створює ефект відбілювання.
У порівнянні з іншими відбілюючими косметичними інгредієнтами, такими як койєва кислота або арбутин, Lumiskin більш простий у застосуванні не вимагає дотримання складного теплового режиму.
Косметичні властивості
У складі кремів цей компонент може бути використаний як єдиний інгредієнт, що відбілює, але найкращий ефект створює разом з іншими компонентами аналогічної дії.
- Має антиоксидантні властивості.
- Розгладжує зморшки, запобігає появі нових.
- Запобігає появі вікової пігментації.
- Усуває вже виявлені пігментні плями.
- Бореться з ластовинням.
- Омолоджує шкіру, повертає їй сяйво.
Сфера використання
- Відбілюючі креми для зрілої шкіри.
- Пляжна косметика.
- Декоративна косметика, що освітлює.
- Креми проти ластовиння;
- Пілінги.
- Маски для обличчя.
Спосіб застосування
Компонент є жиророзчинною рідиною, вводиться в масляну фазу при температурі, що не перевищує 40 градусів при інтенсивному помішуванні.
Рекомендовані косметичні дозування:
відбілюючі креми, засоби від рубців - 3-4%;
пляжна косметика – 1-2%;
Декоративна косметика – 0,5-1%.
Компонент слід зберігати в темному, сухому, прохолодному місці, щільно закритій тарі.
Відгуки про товар
- Відгуків немає, будьте першим!