- Активні компоненти
- Пептиди та амінокислоти
- Зволожувачі
- Вітаміни та антиоксиданти
- Ензими / пребіотики
- Косметичні основи (бази)
- Емульгатори
- Гелеутворювачі та загусники
- ПАРи, Со-ПАРи, солюбілізатори
- Консерванти
- Екстракти
- Кислоти
- Силікони та емоленти
- УФ-захист
- Дезодоранти
- Інші компоненти
- Активні комплекси
Фермент рослинного походження. Він чудово відбілює шкіру, відлущує мертві клітини та сприяє омолодженню.
Повністю рослинного походження, сприяє зростанню та відновленню волосся, покращує стан шкіри.
Використовується для загущення та покращення стабільності емульсій. Додатково надає пом'якшувальну та кондиціональну дію, посилює піноутворення.
Сфера використання:
Зволожуючі засоби – тоніки, креми та маски.
Доглядова косметика для шкіри 30+.
Дитяча косметика.
Кошти від акне.
Активні сироватки.
Бальзами для губ.
Антивікові засоби.
Косметика до та після відвідин солярію.
Декоративна косметика.
Косметичні властивості:
Чинить антивікову дію (омолоджує шкіру).
Допомагає гідратації організму.
Прискорює процеси регенерації шкіри.
Живить шкіру, підвищує її пружність та еластичність.
Усуває сухість, повертає здоровий вигляд та сяйво.
Виконають захисну функцію.
Полисахарид сімейства глюкозаміногліканів. Синтезується в організмі людини та бере участь у багатьох біологічних процесах. Головна функція – регулювання водного балансу.
Забезпечує доставку вологи у глибокі шари шкіри, регулює водний баланс, активізує роботу клітин та регенерацію тканин.
Має антиоксидантну активність, розгладжує дрібні зморшки, сприяє зволоженню та стимулює кровообіг.