- Активні компоненти
- Пептиди та амінокислоти
- Зволожувачі
- Вітаміни та антиоксиданти
- Ензими / пребіотики
- Косметичні основи (бази)
- Емульгатори
- Гелеутворювачі та загусники
- ПАРи, Со-ПАРи, солюбілізатори
- Консерванти
- Екстракти
- Кислоти
- Силікони та емоленти
- УФ-захист
- Дезодоранти
- Інші компоненти
- Активні комплекси
Це речовина рослинного походження, що має відмінний відбілюючий ефект. Ефективно проти пігментних плям будь-якого походження, у тому числі проти ластовиння та вікових плям.
Сфера використання:
Гелі та шампуні, у тому числі для немовлят.
Піни для ванних кімнат.
Рідке мило.
Гелі та пінки для обличчя.
Кошти для інтимної гігієни.
Косметичні властивості:
М'яко впливає, не дратує шкіру.
Відновлює та підтримує гідроліпідний бар'єр.
Пом'якшує миючі косметичні формули.
Підвищує сумісність шкіри з ПАР.
Добре загущує косметичні засоби.
Екологічна, біорозкладна.
Пом'якшуюча поверхнево активна речовина, що робить шкіру більш толерантною до інших компонентів косметичного засобу. Підходить навіть для дитячої та дуже чутливої шкіри.
Застосовується скрізь, де потрібна особлива прозорість. Крім того, він забезпечує стабільну піну і легко вводиться у будь-які рецептури.
Активний зволожуючий компонент, який також захищає мембрани клітин від руйнування, покращує дихання шкіри та сприяє збереженню молодості та краси.
Віск бджолиний фармацевтичної якості має пом'якшувальну, антисептичну та захисну дію. Загущує емульсії, надає твердості милу.
Покращує консистенцію кремів, використовується в антиперспірантах як антисептик, консервант, в ополіскувачах для волосся – як структуроутворюючий компонент.
Вводять креми для жирної шкіри, лосьйони після гоління, засоби для масажу, креми для ніг. Вона звужує пори і має легкий відбілюючий ефект.
Це потужний антиоксидант, який має омолоджуючу, регенеруючу та живильну дію. У складі засобів для волосся сприяє їх зростанню та зміцненню.
Розгладжує зморшки, регулює секрецію сальних залоз та звужує пори. Дозволяє знизити стресове навантаження на шкіру.
Прекрасний компонент для анти-ейдж косметики, сприяє омолодженню, регенерації шкіри, повертає їй еластичність та пружність
Здатний посилювати здатність шкіри утримувати вологу тривалий час, відновлює рельєф, покращує колір шкіри
Використовується в анти-ейдж косметиці, в заспокійливих і зволожуючих кремах, подразненої шкірою, що лущиться, кремах і лосьйонах
Покращує стан шкіри, уповільнює старіння, бореться з видимими ознаками старіння, розгладжує зморшки незамінний в анти-ейдж
Кондиціонує та пожвавлює волосся, проникаючи вглиб клітин та зміцнюючи стрижень. Надає їм шовковистість та блиск.
Омолоджує шкіру, покращує її структуру та посилює кровообіг. Воістину чарівний компонент багатьох косметичних засобів