• Від грн
    До грн
Сортувати за
Топ продажів
%
Гліцин (амінооцтова кислота):Пілінги | https://city-soap.com.ua
Гліцин (амінооцтова кислота)

Зволожуючий компонент, чинить захисну дію на клітини, запобігає передчасному старінню. У милі «з нуля» надає пишність та ніжну консистенцію піні.

37,00 ₴ 50 г
138,50 ₴ 250 г - Немає в наявності
240,00 ₴ 500 г
Топ продажів
%
Стеаринова кислота (косметична):Воски та загусники для олій | https://city-soap.com.ua
Стеаринова кислота (косметична)

Емульгатор і стабілізатор емульсій, що має до того ж пом'якшувальну та заспокійливу дію. Використовується в милі, кремах та твердих косметичних засобах.

26,00 ₴ 50 г
110,00 ₴ 250 г
286,00 ₴ 1 кг
1 225,00 ₴ 5 кг
Топ продажів
%
Стеаринова кислота (для свічок):Воски та загусники для олій | https://city-soap.com.ua
Стеаринова кислота (для свічок)

Емульгатор і стабілізатор емульсій, що має до того ж пом'якшувальну та заспокійливу дію. Використовується в милі, кремах та твердих косметичних засобах.

26,00 ₴ 50 г
182,00 ₴ 500 г
286,00 ₴ 1 кг
1 225,00 ₴ 5 кг
Топ продажів
%
Яблучна кислота:Пілінги | https://city-soap.com.ua
Яблучна кислота

Одна з фруктових кислот, що надає м'яку очищувальну та відлущувальну дію. Відбілює шкіру, стимулює клітинний метаболізм, омолоджує шкіру.

16,50 ₴ 10 г
102,00 ₴ 100 г
212,00 ₴ 250 г
Топ продажів
%
L-Глутамінова кислота:Амінокислоти | https://city-soap.com.ua
L-Глутамінова кислота

Відноситься до омолоджувальних та зволожуючих активних компонентів, надає регенеруючу дію, пом'якшує шкіру та загоює мікро тріщини.

34,00 ₴ 10 г
119,00 ₴ 50 г
187,00 ₴ 100 г
Топ продажів
%
Молочна кислота:Регулятори кислотності | https://city-soap.com.ua
Молочна кислота

Є природним зволожувачем шкіри, пом'якшує її, має омолоджуючу дію. Використовується у хімічних пілінгах, підходить для чутливої шкіри.

58,00 ₴ 100 г
203,00 ₴ 500 г - Немає в наявності
348,00 ₴ 1 кг
Топ продажів
%
Бурштинова кислота:Пілінги | https://city-soap.com.ua
Бурштинова кислота

Незамінна для тьмяної, в'янучої та сухої шкіри, вона сприяє кращому енергетичному обміну, повертає шкірі сяйво, робить її еластичною та пружною.

16,00 ₴ 10 г
69,00 ₴ 100 г
Топ продажів
%
Саліцилова кислота:Пілінги | https://city-soap.com.ua
Саліцилова кислота

Застосування у шампуні, креми, лосьйони, тоніки для шкіри голови. Ефективна при боротьбі з акне, м'яко очищає та дезінфікує

54,00 ₴ 50 г
216,00 ₴ 250 г
378,00 ₴ 500 г - Немає в наявності
Топ продажів
%
Винна кислота:Пілінги | https://city-soap.com.ua
Винна кислота

Одна з AHA-кислот, що надає омолоджуючу, відлущувальну, відбілюючу дію. Стимулює синтез колагену та розгладжує шкіру.

16,00 ₴ 10 г
41,50 ₴ 50 г
74,50 ₴ 100 г
Топ продажів
%
Сорбат калію:Консерванти | https://city-soap.com.ua
Сорбат калію

Протигрибковий консервант, що не викликає алергічних реакцій та подразнення. Додатково має зволожуючу дію.

56,00 ₴ 50 г
448,00 ₴ 500 г - Немає в наявності
784,00 ₴ 1 кг - Немає в наявності
Топ продажів
%
Бензоат натрію:Консерванти | https://city-soap.com.ua
Бензоат натрію

Це синтетичний консервант, допущений для використання у харчовій та косметичній промисловості. Нешкідливий для здоров'я та ефективний щодо плісняви та дріжджів.

36,00 ₴ 50 г
58,00 ₴ 100 г
117,00 ₴ 250 г - Немає в наявності
234,00 ₴ 500 г - Немає в наявності
Топ продажів
%
Метилпарабен (ніпагін):Консерванти | https://city-soap.com.ua
Метилпарабен (ніпагін)

Є екологічно безпечним консервантом, ефективним щодо цвілевих та інших грибків. Найчастіше застосовується в миючих засобах та кремах.

24,50 ₴ 10 г
94,00 ₴ 50 г
Топ продажів
%
Пропілпарабен (ніпазол):Консерванти | https://city-soap.com.ua
Пропілпарабен (ніпазол)

Поширений консервант, який повсюдно застосовується у будь-яких косметичних засобах.

29,00 ₴ 10 г
96,00 ₴ 50 г
Топ продажів
%
Тимол, чда:Консерванти | https://city-soap.com.ua
Тимол, чда

Консервант – рекомендований для використання в косметичних продуктах. Широкий спектр бактерицидної активності.

Топ продажів
%
Бензиловий спирт:Консерванти | https://city-soap.com.ua
Бензиловий спирт

Один із небагатьох синтетичних консервантів, допущених для використання в органічній косметиці. Може використовуватись як антисептик.

46,00 ₴ 25 г
129,00 ₴ 100 г
920,00 ₴ 1 кг - Немає в наявності