- Активні компоненти
- Пептиди та амінокислоти
- Зволожувачі
- Вітаміни та антиоксиданти
- Ензими / пребіотики
- Косметичні основи (бази)
- Емульгатори
- Гелеутворювачі та загусники
- ПАРи, Со-ПАРи, солюбілізатори
- Консерванти
- Екстракти
- Кислоти
- Силікони та емоленти
- УФ-захист
- Дезодоранти
- Інші компоненти
- Активні комплекси
Є прекрасним зволожувачем, володіє бактерицидними, загоюючими, тонізуючими та омолоджуючими властивостями.
Постійна складова багатьох рецептур антицелюлітних кремів і обгортань. Оздоровлює шкіру.
Має зволожуючі, пом'якшувальні, антисептичні та протизапальні властивості.
Здатний знімати роздратування та запалення шкіри. Відмінно справляється з прищами та вуграми.
Сфера використання
Детокс розслаблююча ванна.
Солі та бомби для ванн.
Емульсії типу "вода в маслі".
Косметичні властивості:
Ремінералізує та насичує шкіру сіркою та магнієм.
Заспокоює шкіру, виводить токсини.
Має легкий ефект відлущування.
Допомагає зняти скутість та напругу.
Дає відчуття повної розслабленості.
Полегшує засинання.
Знімає біль у суглобах.
Стабілізує емульсії типу W/O.
Збільшує густину води.
Має розслаблюючу дію на м'язи, добре засвоюється. Може використовуватись як стабілізатор для емульсій W/O.
Попереджає старіння шкіри, лікує клітини зсередини, наповнюючи шкіру життєвою силою та красою. Захищає від сонячних променів та шкідливих факторів зовнішнього середовища.
Активний комплекс для зволоження шкіри, який чинить і захисну дію. Відновлює пошкоджену шкіру та волосся. Дуже простий у застосуванні, підходить для використання новачками.
Запобігає втраті вологи через верхні шари епідермісу, затримуючи її всередині. Як результат – еластична та пружна шкіра.
Має високу поглинаючу здатність, утримує запах, сприяє стійкості декоративної косметики.
Кладезь корисних речовин, регулює вироблення сала, усуває лущення, чинить антибактеріальну та протигрибкову дію.
Натуральний компонент рослинного походження, що надає охолоджувальну, освіжаючу, тонізуючу та антисептичну дію.
Зволожуючий та загущаючий компонент. Запобігає виникненню подразнень при депіляції та голінні, а також дозволяє створювати прозорі гелі. Захищає декоративну косметику від висихання.
Натуральний інгредієнт, що надає активну зволожуючу дію на шкіру та волосся. Запобігає подразненню та запаленню при цукровій депіляції. Може використовуватися як загусник для прозорих гелів.
При регулярному використанні він здатний пом'якшити навіть дуже суху та пошкоджену шкіру. Вазелін корисний, якщо шкіра постійно
Це відмінний антисептичний, протимікробний та протигрибковий препарат. Чинить подсушивающее дію.