- Активні компоненти
- Пептиди та амінокислоти
- Зволожувачі
- Вітаміни та антиоксиданти
- Ензими / пребіотики
- Косметичні основи (бази)
- Емульгатори
- Гелеутворювачі та загусники
- ПАРи, Со-ПАРи, солюбілізатори
- Консерванти
- Екстракти
- Кислоти
- Силікони та емоленти
- УФ-захист
- Дезодоранти
- Інші компоненти
- Активні комплекси
Бореться з такими проявами старіння, як втрата еластичності, друге підборіддя.
Екстракт морської лаванди бореться з такими проблемами як старіння та сухість шкіри.
Покращує мікроциркуляцію та харчування шкіри. Освіжає тьмяну шкіру, покращує колір обличчя. Потужний антиоксидант.
Покращує стан атопічної, чутливої, схильної до алергії шкіри. Допомагає від випадання волосся.
Сфера використання:
Креми, емульсії.
Гелі та лосьйони для тіла.
Засоби особистої гігієни.
Помади та бальзами для губ.
Скраби та пілінги.
Маски для обличчя.
Кошти після засмаги.
Шампуні та кондиціонери для волосся.
Лікувальна косметика
Косметичні властивості:
Прийде шкірі гладкість та еластичність.
Зволожує та пом'якшує.
Захищає шкіру від несприятливих факторів довкілля.
Регулює роботу сальних залоз.
Кондиціонує волосся.
Підвищує в'язкість та збільшує обсяг косметичних засобів.
Збільшує ковзання.
Знижує піноутворення.
Чи не сушить шкіру, не викликає подразнень.
Пом'якшувальний компонент, емульгатор, загусник, стабілізатор емульсій М/В, піногасник, регулятор в'язкості.
Сфера використання:
Креми для шкіри.
Зволожуючі гелі.
Відновлюючі бальзами та маски для шкіри та волосся.
Зубні пасти.
Дезодоранти.
Протигрибкові засоби.
Косметика після засмаги.
Кошти після депіляції.
Шампуні від лупи.
Косметичні властивості:
Повністю натуральний компонент.
Має виражену активність проти дріжджів, плісняви, грибів і бактерій.
Зволожує та кондиціонує шкіру обличчя та шкіру голови.
Відновлює ліпідний шар.
Не містить саліцилатів (SF – Salicylate Free).
Сумісний з багатьма косметичними компонентами.
Не має подразнювальної дії на шкіру.
Косметичний багатофункціональний актив нового покоління, «три в одному» – безпечний консервант, зволожуючий компонент та пробіотик.
Сфера використання:
Тверді шампуні.
Солі та бомби для ванн.
Шампуні та кондиціонери для волосся.
Мило.
Гелі для душу.
Зубні пасти.
Дитячі миючі засоби.
Косметичні властивості:
Кондиціонує та очищує шкіру та волосся.
Покращує розчісування волосся.
Дає щільну, ніжну піну.
Дозволяє створювати шампуні з додаванням олії без втрати піноутворення.
Не обтяжує волосся.
Підходить для будь-якого типу волосся.
Кокосульфат натрію – аніонний ПАР, м'якіша альтернатива лаурилсульфату натрію, підходить навіть для дитячої косметики.
Косметичний інгредієнт, емульгатор та розчинник для олій, надає пом'якшуючий, легкий кондиціонуючий та зволожуючий ефект.
Найм'якіший з полісорбатів, емульгатор для виготовлення емульсій на водній основі з великим вмістом олій. Легко розчиняє ефірні олії у парфумерних композиціях.
Натуральний аніонний ПАР, отриманий з амінокислот яблучного соку.
Один із найефективніших компонентів для порятунку від шкірної «посухи»
Сфера використання:
Усі види засобів для догляду за шкірою обличчя та тіла.
Засоби для догляду за волоссям.
Декоративна косметика.
Дитяча косметика.
Тверді та рідкі мила.
Сонцезахисні засоби.
Парфумерія.
Косметичні властивості:
Виявляє широкий спектр антимікробної активності, що дозволяє використовувати його у косметиці без консервантів.
Забезпечує тривалий пом'якшувальний та зволожуючий ефект.
Зменшує чутливість шкіри та знижує ризики виникнення контактного дерматиту.
Збільшує проникність активних інгредієнтів у дерму.
Забезпечує загальне приємне відчуття на шкірі.
Забезпечує тривале пом'якшення та зволоження, зменшує чутливість шкіри, виявляє широкий спектр антимікробної активності.