- Активні компоненти
- Пептиди та амінокислоти
- Зволожувачі
- Вітаміни та антиоксиданти
- Ензими / пребіотики
- Косметичні основи (бази)
- Емульгатори
- Гелеутворювачі та загусники
- ПАРи, Со-ПАРи, солюбілізатори
- Консерванти
- Екстракти
- Кислоти
- Силікони та емоленти
- УФ-захист
- Дезодоранти
- Інші компоненти
- Активні комплекси
Сфера використання:
Креми, тоніки та лосьйони.
Сироватки.
Маски.
Бальзами.
Шампуні та кондиціонери.
Засоби, що пригнічують неприємні запахи.
Сонцезахисні засоби.
Антивікова косметика.
Косметичні властивості:
Зволожує, пом'якшує та заспокоює шкіру.
Захищає від несприятливого впливу довкілля.
Уповільнює процеси старіння.
Перешкоджає процесам окиснення.
Зменшує пошкодження та подразнення шкіри.
Сприяє регенерації шкіри та волосся.
Є сильним антиоксидантом, підвищує гідратацію шкіри, пом'якшує та захищає її від стресів.
Сфера використання:
Продукти для догляду за шкірою обличчя та тіла.
Кошти для ванної.
Антиперспіранти.
Засоби для догляду за ротовою порожниною.
Продукти для укладання та догляду за волоссям.
Засоби для гоління.
Декоративна косметика.
Косметичні властивості:
Екологічно безпечна (піддається біологічному розпаду без утворення шкідливих речовин).
Має сильний знежирюючий ефект.
Чудово сприймається шкірою, гіпоалергенна.
Надає відчуття гладкості при нанесенні засобів.
Характеризується високою водоутримуючою здатністю.
Виробляє кристально прозорі гелі.
Відмінно сумісна з усіма ПАР.
Використовується у косметичних засобах для отримання стійких емульсій. Може застосовуватися, як загусник, емульгатор, плівкоутворюючий компонент, стабілізатор, диспергіруючий агент.
Сфера використання:
Креми та тоніки.
Освітлювальні засоби для шкіри обличчя та тіла.
Засоби, що зменшують пігментацію шкіри.
Шампуні.
Косметика до та після гоління.
Сонцезахисні засоби після засмаги.
Антивікова косметика.
Антицелюлітні засоби.
Косметичні властивості:
Зменшує видимі прояви старіння, освіжає та вирівнює шкіру.
Стимулює вироблення колагену.
Вирішує проблему постійної сухості шкіри.
Є добрим антиоксидантом.
Освітлює пігментацію та пост-акне ділянки.
Регулює роботу сальних залоз та синтез білків.
Стимулює вироблення основних структурних компонентів зовнішнього шару шкіри.
Має антиоксидантну та протизапальну активність.
Сфера використання:
Креми для обличчя та тіла.
Поживні та омолоджуючі сироватки.
Масажні та гідрофільні олії.
Захисний засіб від сонця.
Кошти для проблемної шкіри.
Кошти для волосся.
Антивікова косметика.
Косметичні властивості:
Найсильніший антиоксидант.
Уповільнює процеси старіння.
Живить і заспокоює шкіру.
Зміцнює шкіру та стінки судин.
Покращує транспортування активів у косметичних засобах.
Уповільнює процес окислення та прогоркання олій.
Відмінний емолент.
Живить, зміцнює, заспокоює шкіру, уповільнює процеси старіння, має сильні антиоксидантні властивості.
Сфера використання:
Креми для обличчя та тіла.
Засоби для гоління.
Декоративна косметика – тіні, рум'яна, помади, основи під макіяж.
Очищаючі засоби особистої гігієни.
Демакіяж.
Сонцезахисні засоби.
Дитяча косметика.
Косметичні властивості:
Пом'якшує та кондиціонує шкіру.
Покращує сенсорні властивості косметичних засобів.
Підвищує стійкість декоративної косметики.
Може замінювати базові олії.
Проводить активні речовини через ліпідний бар'єр.
Стабілізує емульсії.
Не забиває пори, дозволяє шкірі дихати.
Може використовуватися як розчинник і транспортер жиророзчинних компонентів.
Caprylic/Capric Triglyceride може замінити жирну фазу в емульсії, має легку структуру, підвищує стійкість косметики, пом'якшує шкіру і є провідником для активних компонентів.
Сфера використання:
Ліфтинг-креми для повік, обличчя та шиї.
Маски від втоми та набряків повік.
Освіжаючі гелі для повік.
Сироватки для обличчя та шиї.
Засоби для зняття макіяжу.
Патчі під очі.
Косметичні властивості:
Підтягує верхню повіку.
Розгладжує «гусячі лапки» та зморшки біля очей.
Висвітлює темні кола під очима.
Зменшує набряклість та пігментацію.
Знижує капілярні витоки та запобігає процесу утворення нових кровоносних судин у тканині шляхом зміцнення стінок судин.
Зменшує ознаки втоми очей.
Сприяє зміцненню та захисту дерми.
Стимулює синтез колагену та еластину.
Стимулює детоксикацію шкіри.
Перший активний інгредієнт у косметичній промисловості, що зменшує провисання верхніх повік.
Сфера використання:
Креми для шкіри.
Дитяча косметика для шкіри та волосся.
Кошти для чутливої шкіри.
Зубні пасти.
Декоративна косметика.
Масажні засоби.
Засоби догляду за волоссям.
Косметичні властивості:
Чинить антибактеріальну, антигрибкову, антицвільову та антидрожжеву дію.
Зволожує шкіру та волосся.
Оновлює та відновлює мікробіом.
Має кондиціонуючий ефект.
Усуває лупу та себорею.
Не містить саліцилатів (SF – salicylate free).
Сумісний із більшістю натуральних косметичних компонентів.
Натуральний косметичний інгредієнт, консервант нового покоління, що використовується для виготовлення зеленої косметики.
Використовується для посилення та покращення якості піни. Вона екологічна та підходить навіть для дитячої чутливої шкіри.
Має рослинне походження, підходить для створення миючих засобів, у тому числі для дитячої шкіри та інтимної гігієни.
Сфера використання:
Загоюють мазі та креми.
Кошти від сонячних опіків.
Антивікова косметика.
Кошти від розтяжок та рубців.
Креми для засмаги.
Креми після депіляції/гоління.
Лосьйони для тіла.
Очищувальні засоби.
Маски для волосся.
Косметичні властивості:
Розгладжує зморшки.
Сприяє швидкій регенерації.
Знімає запалення та роздратування.
Має себорегулюючі властивості.
Усуває лущення, лікує будь-які дерматити.
Сприяє рівному засмагу.
Захищає від сонця та лікує сонячні опіки.
Загоює і заспокоює епідерміс.
Матує шкіру.
Тонізуючий, регенеруючий, захисний та пом'якшувальний засіб з активною дією. Підходить для сухої, огрубілої, лущиться, в'яне шкіри.
Сфера використання:
Креми та сироватки для сухої шкіри, що в'яне.
Поживні креми.
Креми та гелі для повік.
Мазі від розтяжок, шрамів.
Відновлюючі бальзами та маски для волосся.
Склади для ламінування волосся.
Креми для рук та нігтів.
Бальзами для ніг, огрубілої шкіри на ліктях.
Дитяча косметика.
Косметичні властивості:
Уповільнює окислювальні процеси.
Повертає шкірі пружність та еластичність.
Знімає запалення.
Пом'якшує огрубілі ділянки шкіри на ліктях, ступнях.
Зміцнює капіляри, усуваючи судинну сіточку.
Виводить токсини, повертає здоровий колір обличчя.
Зволожує та заспокоює шкіру.
Моделює овал обличчя.
Запобігає появі рубців постакне, розтяжок.
Живить пошкоджене волосся.
Живить, зволожує, захищає і відновлює зрілу, суху, зневоднену, шкіру, що в'яне.
Сфера використання:
Очищувальні засоби для особи.
Пінки для вмивання.
Шампуні.
Гелі для душу та ванн.
Засоби для гоління.
Засоби для миття рук.
Косметичні властивості:
Має чудові піноутворюючі властивості.
Дає стабільну кремоподібну піну.
Показує гарні здібності, що очищають.
Чи не пошкоджує шкірний бар'єр.
Надає косметичним засобам м'якість та ніжну текстуру.
Виявляє яскраво виражений ефект, що кондиціює після висихання.
Чудово підходить для дитячої шкіри.
Мультифункціональна суміш ПАР, яка поєднує відмінні властивості, що загущають, з чудовими піноутворюючими властивостями.
Сфера використання:
Очищувальні засоби для особи.
Пінки для вмивання.
Засоби догляду за волоссям.
Засоби "2 в 1" - гель + шампунь.
Гелі для душу та ванн.
Засоби для миття рук.
Косметичні властивості:
Утворює легку та пухнасту піну.
Дає чудове відчуття чистоти шкіри.
Повертає волоссю життєву силу та здоровий вигляд.
Має хороші солюбілізуючі властивості для виготовлення ефірних масел і консервантів.
Чи не порушує шкірний бар'єр.
Ідеально підходить для дитячої шкіри.
Підходить для виготовлення м'яких засобів та косметики для будь-якої, у тому числі й чутливої, шкіри та волосся.
Сфера використання:
Креми для зрілої шкіри.
Сироватки миттєвої дії.
Креми для повік.
Зволожуючі лосьйони, тоніки, гелі.
Кошти від темних кіл під очима.
Антивугрові комплекси.
Сонцезахисна косметика.
Бальзами для губ.
Косметичні властивості:
Очищає шкіру, виводить із клітин токсини.
Захищає клітини шкіри від проникнення забруднювачів.
Видаляє та нейтралізує токсичні окислюючі частинки.
Зміцнює шкірний бар'єр, відновлює метаболізм.
Зволожує, підвищує тургор шкіри.
Надає здорового сяйва та свіжого вигляду.
Робить шкіру більш м'якою та гладкою на дотик.
Усуває основні ознаки втоми шкіри – сірий колір обличчя, пухкість, набряклість.
Дає моментальний косметичний ефект, який зберігається тривалий час.
Перешкоджає проникненню в шкіру шкідливих речовин, виводить накопичені токсини, нейтралізує вільні радикали, гальмує процеси окислення, нормалізує обмін речовин.
Сфера використання:
Шампуні та кондиціонери.
Бальзами для ослабленого волосся.
Кошти для домашнього ламінування.
Засоби для укладання.
Маски для фарбованого волосся.
Доглядають незмивні засоби після хімічної завивки та знебарвлення.
Косметичні властивості:
Відновлює структуру волосся зсередини.
Збільшує об'єм і опірність волосся.
Розгладжує стрижень волосся.
Запаює кінчики, що січуться.
Зміцнює та захищає волосся.
Робить їх слухняними.
Відновлює, захищає та обволікає пошкоджене волосся
Підсилює клітинний мембранний комплекс волосся.
Безпосередньо діє на красу та здоров'я волосся. Легко вбудовується у структуру волосся, відновлює пошкодження, створює ефект ламінування.